galleri

I Eventemangs namn jobbar jag med det jag gillar och är bra på – mänskliga möten. Möten som berikar. Kreativa möten som gör att du kommer i kontakt med dina känslor och som kan inspirera dig till framtida steg - eller en stunds andhämtning och stanna upp i nuet. Vardag som fest. I glädje eller när det är tufft. Det som kallas livet.

Event – Jag arrangerar olika sammankomster. Från inbjudningar till genomförande och uppföljning. Stort som smått. Olika happenings när människor träffas. Har ett stort kontaktnät när det gäller musik och underhållning. Dessutom är jag väldigt bra på att laga mat; från enklare rätter till mer avancerad kokkonst

Konst – Jag är konstnär; form, färg och struktur är kärnan i mina tavlor. Jag har haft utställningar de senaste åren. Min signatur är ”Emo”.

Röst – Jag är sångerska och sjunger gärna själv eller med andra. Har stor erfarenhet av studioinspelningar och speakerjobb. Skriver sånger tillsammans med andra.

Blomster – Jag är florist och har här min estetiska grund. Följer med glädje årstiderna och är kvalitetsmedveten. I blomsterbinderi får jag utlopp för min kärlek till naturen. Blommor är viktigt i mitt liv.collagebk

Elisabet Molander