galleri

 

 

 

 

 

Under hösten 2010 startar jag upp Eventemang.

Jag bygger Eventemang på fyra ben. Ibland så kommer jag jobba mer med ett ben, ibland med flera. Jag står stadig på varje och ser fram emot omväxlande uppdrag.

Hemsidan är under uppbyggnad och kommer utvecklas under hösten 2010.

Event – Jag arrangerar olika sammankomster. Från inbjudningar till genomförande och uppföljning. Stort som smått. Olika happenings när människor träffas. Har ett stort kontaktnät när det gäller musik och underhållning.

Konst – Jag är konstnär; form, färg och struktur är kärnan i mina tavlor. Jag har haft utställningar de senaste åren. Min signatur är ”Emo”.

Röst – Jag är sångerska och sjunger gärna själv eller med andra. Har stor erfarenhet av studioinspelningar och speakerjobb. Skriver sånger tillsammans med andra.

Blomster – Jag är florist och har här min estetiska grund. Följer med glädje årstiderna och är kvalitetsmedveten. I blomsterbinderi får jag utlopp för min kärlek till naturen. Blommor är viktigt i mitt liv.   

collagebk

I Eventemangs namn ska jag jobba och verka med det jag gillar och är bra på – mänskliga möten. Möten som berikar. Möten som på olika sätt berör. Kreativa möten som gör att du kommer i kontakt med dina känslor och som kan inspirera dig till framtida steg - eller en stunds andhämtning och stanna upp i nuet. Vardag som fest. I glädje eller när det är tufft. Det som kallas livet.

Välkommen till Eventemang – jag ser fram emot våra möten!
Elisabet Molander

Hemsidan är under uppbyggnad och kommer utvecklas under hösten 2010.